Over ons

POLYTEK: We dragen zorg voor uw project

Wat hebben een koekjesfabriek en een olieraffinaderij met elkaar gemeen? Niets, dacht u? Natuurlijk wel. Allebei rekenen ze op machines die piekfijn in orde moeten zijn.

Als engineers werken we bij Polytek voor de meest uiteenlopende klanten. Toch hebben die één gemeenschappelijk doel: efficiënt, kwalitatief en budgetgericht werken.

We streven dan ook naar open communicatie met u als klant. Want elk project is anders. U geeft aan wat uw noden zijn, wij gaan op zoek naar de best mogelijke oplossing voor uw bedrijf.

Van 3D-scanning tot engineering en construction management: ons team van experten staat voor u klaar. Uw project volgen we van begin tot einde tot in de puntjes op.

U doet een beroep op ons voor:

  • 3D-laserscanning
  • mechanical & piping engineering
  • civil & structural engineering
  • construction management.

 

NAUWGEZET PROCES

Een mooi ontwerp is leuk. Maar … blijkt in de constructiefase dat het niet uitvoerbaar is? Dan moet u van voren af aan beginnen. Vervelend, tijdrovend en geldverslindend.

Daarom zetten we bij Polytek efficiëntie voorop. Daarvoor werken we in verschillende fasen:

  • basic engineering: samen zetten we de krijtlijnen van uw project op papier. In deze fase sleutelen we nog volop aan het ontwerp: moet iets een andere plaats krijgen? Dan passen we dat hier aan.
  • detailed engineering: we werken het ontwerp uit van naaldje tot draadje. Het is nu klaar voor de constructiefase. Daarvoor schakelt u een externe partner in.
  • construction management: we volgen ter plaatse de goede uitvoering op en sturen bij waar nodig.

Waar het kan vertrekken we met een 3D-scan van de volledige omgeving. Zo zijn we meteen op de hoogte van alle details en bruikbare elementen. En u vermijdt extra kosten en fouten. Na elk project nemen we de tijd voor een evaluatie: wat verliep vlot? Wat kon nóg efficiënter? Daarvan plukken wij – en u – bij elk volgend project de vruchten.

 

TOEWIJDING VOOR UW PROJECT

Polytek, dat is een begeesterd team. Een team dat tot het uiterste gaat om uw project tot een goed einde te brengen. Want we rusten niet tot we de beste en meest efficiënte oplossing voor u te pakken hebben.

Noem het een passie, noem het een uit de hand gelopen hobby: ontwerpen en 3D-tekenen is wat wij het liefste doen.

Ons motto? Ernst als het moet, humor als het kan. Ook buiten het werk komen we overeen. Dus organiseren we wel eens een barbecue, of afterworkdrink.