Recent Projects

Reverse engineering

Rotor blad door reverse engineering

Reverse engineering is een superhandige techniek om noodzakelijke onderdelen en objecten nieuw leven in te blazen. 

Vernieuwing CIP-installatie

Visual design

Een CIP-installatie toegankelijker maken kan voor ons een uitdaging zijn. Dat deden we met denkwerk in samenwerking met de klant en uiteraard onze 3D-technologie.

Visueel én technisch correct? Zonder moeite!

Scanning and design

Bij een aanpassing aan een bestaande installatie komt het erop neer om zoveel mogelijk te hergebruiken en de bestaande toestand accuraat in te meten. Meestal worden dan de op dat moment gekende elementen ingemeten. Dat beperkt de ontwerper vaak en zorgt voor een tunnelvisie. Om dit te vermijden maken wij via een 3D-scan een puntenwolk van jouw installatie.

Nieuw platform perfect in bestaande toestand plaatsen

Scanning and design

Je wil absoluut botsingen met de bestaande installatie vermijden als je een nieuw ontwerp maakt. Om dit volledig uit te sluiten is een 3D-scan een perfect hulpmiddel. Om een verbinding met een bestaande installatie te maken zetten we specifieke elementen van de puntenwolk om in CAD objecten. Zo hebben we een referentie om van start te gaan bij het ontwerpen. Dit ontwerp kan perfect afgetoetst worden op de bestaande installatie en vermijden we zodoende botsingen. We kunnen eveneens anticiperen op werken die ter voorbereiding kunnen uitgevoerd worden.